Предупредиха Тайсън Фюри за боец: Ако те хване, ще ти откъсне крайник!


Предупредиха Тайсън Фюри за боец: Ако те хване, ще ти откъсне крайник!
Снимка: Getty Images

3790 0

Бившият световен шампион по бокс Тони Белю предупреди Тайсън Фюри да не излиза срещу боеца от UFC Джо Джоунс. Според него шампионът на WBC в тежка категория ще стане жертва на ММА-ца.

"Тайсън, приятелю, знам, че мислиш, че можеш да се биеш. Разбира се, че мислиш, че си силен и издръжлив, но ако Джоунс те хване, той ще ти откъсне крайниците. Глезен, коляно, ръка - определено ще загубиш нещо. Джо Джоунс е чудо на природата, момче-чудовище", заяви британецът, цитиран от "Pro Boxing Fan".

"И дори не искам да говоря за Нгану, защото този човек ме плаши, когато чуя името му. Той никога няма да направи нищо в бокса, но е способен на брутални неща в клетката. Франсис вдига хора и просто ги хвърля на пода за забавление", продължи Белю.

"Дори Джон Джоунс има притеснения, защото знам, че той не иска битка срещу Франсис Нгану. Боксът вероятно е един от най-увреждащите физически спортове в света, защото всичко, което правим, е да се удряме в главите. Но ММА несъмнено е по-опасен", продължи той.

Изказването на Белю е по повод активността на "Циганския крал" в социалните мрежи. Той наскоро увери феновете си, че лесно ще се справи с шампиона на UFC в тежка категория Джо Джоунс. Тези дни Фюри се заяде с Анди Руис. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички