Тайсън Фюри "изригна" отново и се заяде със страшилището Анди Руис: Глупава малка к$%ка


Тайсън Фюри "изригна" отново и се заяде със страшилището Анди Руис: Глупава малка к$%ка
Снимка: Getty Images

14840 0

Тайсън Фюри отново си позволи да използва провокативен език, за да се заяде с поредното страшилище при най-тежките в бокса, а именно - бившият световен шампион Анди Руис.

Самият Цигански крал разкри, че е имал възможността да се изправи срещу мексиканеца, който детронира Антъни Джошуа преди време, но Руис е искал 20 милиона, за да приеме предложението на лагера на Фюри.

"Не съм се бил от декември насам и това е така не по моя вина. Опитах се да се бия с малкото джудже Усик, а той не искаше, опитах се да се бия с AJ, но и него го е страх", заяви Фюри.

"Опитах се да се бия с всички. Анди Руис поиска 20 милиона. Глупава малка к$%ка... Аз съм готов да се бия с всеки, навсякъде, по всяко време. Нямам търпение да се бия с Усик, Ей Джей, който и да е следващият ми опонент. Ще покажа, че съм най-здравото к#$%ле", добави още Циганския крал.

Фюри не е излизал на ринга от декември насам, когато се разправи с Дерек Чисора на стадиона на Тотнъм. През април се водеха ожесточени преговори с украинеца Олександър Усик, но двата лагера така и не се разбраха за евентуална битка.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Боксово величие разкри кой може да "разкаже играта" на Фюри.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички