Тайсън Фюри не би се изправил само срещу един определен боксьор


Тайсън Фюри не би се изправил само срещу един определен боксьор
Снимка: Getty Images

2539 0

Тайсън Фюри вярва, че може да победи всеки но има поне един играч в тежка категория, който никога няма да получи шанса да докаже, че греши. Световният шампион на WBC в момента си търси противник след провалените преговори с Олександър Усик.

Фюри има един опонент, срещу който не иска да се изправи

Според него той е отворен за всички желаещи и е поставил ултиматум щаба си да му осигури противник за това лято. Един човек обаче, който няма да получи подобна покана, е Джоузеф Паркър. Роденият в Нова Зеландия тренира с Фюри, след като двамата станаха добри приятели в Лас Вегас.

На пресконференция преди битката на Паркър срещу Файга Опелу, Фюри беше попитан дали шансът на Паркър за титлата му на WBC е "реалистична възможност". Той даде категорично "не" за отговор.  "Определено не. Не. Предпочитам да му дам колана, отколкото да се бия с него за него. Ние сме твърде близки за тази битка, а и има много играчи в тежка категория". Иначе Паркър би по категоричЕн начин Опелу с нокаут в първия рунд, а  Фюри не успя да скрие радостта си. (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички