Брутален нокаут в първия рунд на Джоузеф Паркър накара Тайсън Фюри да "заподскача" от радост (ВИДЕО)


Брутален нокаут в първия рунд на Джоузеф Паркър накара Тайсън Фюри да "заподскача" от радост (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

30040 0

Страшилището в тежка категория на бокса - Джоузеф Паркър се завърна на ринга с брутален нокаут още в първи рунд срещу Файга Опелу днес (24 май). Бившият шампион в тежка категория изненада всички като избра малко познатия Опелу за съперник, след като победи през януари Джак Маси.

Джоузеф Паркър се завръща към славните си дни, след като беше нокаутиран от Джо Джойс през изминалата година. Срещата беше първата организирана от "Ноу Лимит" в Австралия. По време на вечерта в Мелбърн се състоя и боя между Никита Цзю и Бенджамин Бомбър.

Действието в "Маргарет Корт Арина" в Мелбърн не продължи много. Още в първи рунд мощен удар с дясната ръка разтърси Опелу и той не успя да стане. Боксьорът се опитваше всячески да се защитава, но Паркър не му остави никакви шансове, а Опелу издържа едва минута и 29 секунди.

Един от най-добрите приятели на Паркър - световния шампион в тежка категория Тайсън Фюри също гледа двубоя на живо. Веднага след края на мача неговата реакция пък набра сериозна популярност в социалните мрежи.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Майк Тайсън разкри за какво съжалява през сълзи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички