Тайсън Фюри ще вика за Антъни Джошуа срещу Олександър Усик


Тайсън Фюри ще вика за Антъни Джошуа срещу Олександър Усик
Снимка: Getty Images/Guliver

1854 0

Световният шампион в тежка категория на WBC и The Ring Тайсън Фюри ще подкрепи Антъни Джошуа в двубоя с Олександър Усик в събота срещу неделя. Фюри, който ще се бие с Дионтей Уайлдър за трети път, се надява Джошуа да спечели и да последва чисто британски сблъсък за всички световни титли.

Фюри и Джошуа трябваше да се бият най-рано през август, преди Фюри да получи нареждане да се бие отново с Уайлдър. Пред BT Фюри заяви: "Искам ли Джошуа да спечели? Разбира се, защото няма да има значение да победя Усик."

ЕТО КЪДЕ ЩЕ СЕ ИЗЛЪЧВА ДЖОШУА - УСИК В БЪЛГАРИЯ

"Ако Усик спечели, това ще ни струва доста. Загубихме много пари в миналото. Наистина предпочитам Джошуа да спечели - битката ще бъде по-голяма и повече хора ще искат да я видят", добави Циганския крал.

Междувременно промоутърът на Джошуа Еди Хърн постави под съмнение подкрепата на Фюри. Хърн заяви, че по време на подготовката не е получил никаква помощ от екипа на Фюри и не иска да вярва на подобни изказвания.

"Все пак вярвам, че Тайсън Фюри ще се бие с Антъни Джошуа. Знаем, че това е най-доходоносната битка в бокса. Ще бъда шокиран ако и двамата спечелят следващите си мачове и не се изправят един срещу друг", добави Хърн.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички