Ей Джей сравни треньора си с футболна легенда


Ей Джей сравни треньора си с футболна легенда
Снимка: Getty Images/Guliver

1199 0

Британската звезда в бокса в тежка категория Антъни Джошуа сравни своя личен треньор Роб МакКракън с футболната легенда сър Алекс Фъргюсън. Шотландският мениджър беше начело на Манчестър Юнайтед 28 години и изведе тима до 13 титли във Висшата лига и Джошуа призна, че гледа на своя треньор като на Фъргюсън. Тази вечер, пред 1000 зрители на "Уембли Арена" Джошуа се изправя срещу Кубрат Пулев в боксовата битка на годината. 

Към момента на професионалния ринг британският боксьор има само една загуба. Тя дойде през лятото на 2019 година, когато в САЩ Ей Джей бе нокаутиран от американеца с мексикански произход Анди Руис. Джошуа успя да си върне отнетите титли 6 месеца по-късно, когато надви Руис в Саудитска Арабия, макар и не с нокаут. Мнозина от света на бокса призоваха младата звезда да смени треньора си, но той не взе подобно решение. Във Великобритания се смята, че МакКракън е един от най-уважаваните мъже в британския спорт.

ЕТО КОЙ ЩЕ ИЗЛЪЧВА ЗРЕЛИЩЕТО КУБРАТ ПУЛЕВ СРЕЩУ АНТЪНИ ДЖОШУА

"Гледам на Роб като на Алекс Фъргюсън, той е страхотен мениджър и треньор. Така че ставаше дума само за разнообразие и способност да внесе различни нива на величие", заяви Джошуа, цитиран от "The Sun'. А от какво се притеснява Роб Маккракън относно мача срещу Пулев вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички