Брат за брата! Логан Пол похвали Джейк и отсече: Той пренаписва боксовата история


Брат за брата! Логан Пол похвали Джейк и отсече: Той пренаписва боксовата история
Снимка: Getty Images

2291 0

Една от най-големите интернет сензации и професионален боксьор - Логан Пол, похвали своя брат Джейк преди битката му на боксовия ринг срещу един от най-добрите ММА-бойци Андерсън Силва.

Логан бе категоричен, че ще подкрепи брат си в предстоящия му сблъсък, заявявайки, че Джейк "пренаписва боксовата история".

"Брат ми ще се бие срещу Силва - човекът притежаващ най-силен удар в историята на бойните спортове. Джейк пренаписва боксовата история и аз адски много се радвам за него, като по-голям брат, че той има шанса да се изправи лице в лице срещу един от своите герои", заяви Логан в споя подкаст "Impaulsive".

"И двамата сме огромни фенове на Андерсън, няма да забравя как се снимахме с него като бяхме малки в Охайо, той е страхотен човек, но няма как да обърна гръб на брат си, разбира се, че ще подкрепя Джейк", добави още по-големият от братята Пол.

Джейк Пол и Андерсън Силва ще премерят сили на 29 октомври във Финикс, щата Аризона. Към момента букмейкърите определят Силва за фаворит, но според мнозина Пол се намира в по-добра форма и може да изненада бразилеца. Предстои да разберем кой ще си тръгне от аризонската пустиня с победа.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ето как Флойд Мейуедър нокаутира още един Ютюбър в демонстративен мач.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички