Тайсън Фюри спази заканата си - битката с Антъни Джошуа пропадна! (ВИДЕО)


Тайсън Фюри спази заканата си - битката с Антъни Джошуа пропадна! (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

5475 0

Шампионът на Световния боксов съвет (WBC) в тежка категория Тайсън Фюри обяви, че битката с Антъни Джошуа няма да се състои. Причината е, че от щаба на Ей Джей не са подписали договора за битката между двамата до 17 часа в понеделник, какъвто ултиматум постави Фюри.

Джошуа обеща на Фюри, че ще подпише договора, но подчерта, че всичко е в ръцете на неговите адвокати. Промоутърът на бившия световен шампион Еди Хърн пък даде ясно да се разбере, че Фюри не може да поставя такъв ултиматум, защото за финализирането на такава сделка е необходимо повече време.

Тайсън Фюри обаче е твърд в позицията и веднага след поставения от него краен срок обяви, че няма да се боксира с Джошуа. „Е, момчета, официално е, денят дойде и си отиде. Мина 5 часа, няма подписан договор. Всичко за Джошуа официално приключи", отсече Тайсън Фюри.

"Винаги съм го знаел, винаги съм знаел, че нямаш способностите да се биеш с Циганския крал. Независимо какво ще кажеш сега, изобщо не ме интересува. Успех в кариерата и живота. Точка", заяви Фюри, който нарече Джошуа "идиот" и "страхливец".

Битката между Фюри и Джошуа трябваше да се състои на 3 декември, но сега изглежда, че това няма да се случи. Не е ясно до каква степен може да се вярва на думите на Тайсън Фюри, след като по-рано през годината обяви, че официално се пенсионира, но след това се завърна към бокса.

Преди дни Тайсън Фюри подкара и Усик, и Джошуа: "И двамата сте ла*на, малки наденички!"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички