Тайсън Фюри размисли и постави нов краен срок на Антъни Джошуа


Тайсън Фюри размисли и постави нов краен срок на Антъни Джошуа
Снимка: GettyImages

2224 0

Тайсън Фюри определи нов краен срок на Антъни Джошуа, в който трябва да подпише документите за мач помежду им!

В началото на седмицата шампионът от WBC спази заканата си и се отказа от такъв сблъсък, тъй като Джошуа не бе спазил предишния срок, но в същото време агентите на двамата боксьори продължиха да преговарят.

Съдейки от видеообръщението, което бе публикувано в социалната мрежа Twitter, Циганския крал отново е променил решението си: "Антъни Джошуа, откъде да започнем? Крайният срок беше понеделник. Франк Уорън ме убеди преговорите да продължат още няколко дни. Днес е четвъртък. Въпреки че знам, че няма да подпишеш договора, позволих на Франк да продължи да се среща с твоя екип и с телевизиите. Сега BT, DAZN и ESPN са на "една и съща страница" и са много щастливи от условията. Всички са щастливи, време е за рокендрол", каза Фюри и призова:

"Топката е в твоето поле, всичко е уредено. Ако имаш някакво достойнство и чест, ще подпишеш този договор до края на деня. Склонен съм да ти дам възможност. Нека британските фенове получат това, което искат".

*Още новини за бокс ще откриете в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички