Бивша звезда на UFC "захапа" Джейк Пол: Помисли се за Мохамед Али


Бивша звезда на UFC "захапа" Джейк Пол: Помисли се за Мохамед Али
Снимка: Getty Images

2101 0

Бившият кикбоксьор и шампион в средна категория на "UFC" - Люк Рокхолд, нападна един от най-скандалните интернет звезди Джейк Пол. Ютубърът от скоро се подвизава и по боксовите рингове, където продължава с надменното си държание.

Самочувствието на американеца обаче към момента е без покритие. Той никога не се е изправял срещу подготвен и равностоен съперник. Именно на това се дължеше и реакцията на бившия боец, който също беше нападнат словесно от наперения младеж.

"Наистина не отдавам значение на идиотите. Не разбираш какво е да се биеш. Когато се боксираш, трябва да мислиш за смърт. Не си отваряй устата срещу мен", коментира Рокхолд пред "The MMA Hour".

"Боксът си е бокс и това е реалността на модерното време. Върни се в реалността, с която си загубил всякаква връзка. Мислиш, че си Мохамед Али. Нямам в плановете си да се срещам него, нямам нужда от това. Не отдавам внимание на идиоти", допълни още той.

Ето кое друго голямо име в бойните изкуства отправи реплики към Пол

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички