ВИДЕО: Мейуедър нокаутира поредния YouTube-ър в демонстративен мач


ВИДЕО: Мейуедър нокаутира поредния YouTube-ър в демонстративен мач
Снимка: Getty Images

4112 0

Флойд Мейуедър нокаутира ММА боеца Микуру Асакура във втори рунд в Япония в поредния си демонстративен мач на боксовия ринг. 45-годишният американец свали опонента си с десен удар пред погледа на бившия си съперник в полусредна категория Мани Пакиао, който наблюдаваше от трибуните двубоя в Сайтама.

Мейуедър, който прекрати кариерата си през 2017 с баланс от 50-0, отхвърли възможността да се изправи срещу Пакиао, който също спря със спорта.

Асакура, който е и известен Ютубър, даде по-сериозен отпор на Мейуедър, отколкото сънародникът му и кикбоксьор Теншин Насукава през декември 2018.

"Боксът за мен е като дишането", каза Мейуедър след бързия си успех, добавяйки, че очаква да се бие с още „Ютубъри и ММА-ци“.

"Радвам се, че отправи няколко удара, публиката се развълнува. Точно за това става въпрос. Горд съм от него. Той ми помогна да забавлявам хората. Направи това, което трябваше да стори. И двамата се забавлявахме“, каза боксовата легенда, като според информациите той е близо до финализиране на сделка за голям бой (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички