Боксово величие с любопитна прогноза за зрелището Тайсън Фюри - Франсис Нгану


Боксово величие с любопитна прогноза за зрелището Тайсън Фюри - Франсис Нгану
Снимка: GettyImages

2102 0

Бившият боксов световен шампион Амир Хан направи своята прогноза за предстоящия двубой между Тайсън Фюри и Франсис Нгану. Двете страшилища ще премерят сили в Саудитска Арабия на 28 октомври, а битката се спряга за едно от най-големите събития за 2023 година в бойните спортове.

Каква е прогнозата на Хан?

Един интригуващ аспект от тази битка е дали мощните удари на Нгану в ММА ще се пренесат в бокса и Хан вярва, че това може да даде шанс на бившия шампион на UFC в тежка категория срещу Фюри.

"Нгану е огромен, ако Фюри сгреши, то той може да бъде наказан жестоко с много мощен десен удар. ММА бойците знаят как да нанасят крошета от всеки един ъгъл. Франсис ще се възползва от възможността си да се докаже в бокса", сподели Хан за "TNT Sports".

Въпреки това, докато Хан смята, че Нгану има малък шанс да поднесе изненадата, той все още вярва в превъзходните боксови способности на Фюри срещу някой, който прави своя професионален дебют в спорта.

"Чисто реалистично обаче Тайсън Фюри ще спечели този мач. Той е боксьорът и е моят фаворит", категоричен е бившият световен шампион.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Еди Хърн прие предизвикателство, след като научи, че ще има мач между Усик и Фюри.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички