Конър Макгрегър кацна в България: Знам кой е Кубрат Пулев, Бербатов е много добър


Конър Макгрегър кацна в България: Знам кой е Кубрат Пулев, Бербатов е много добър
Снимка: LAP.bg

6674 0

Световната звезда в бойните спортове - Конър Макгрегър, пристигна в България. Легендата на UFC ще вземе участие на галавечерта "MAX FIGHT 56", която ще се проведе в "Арена София" утре (19 октомври). В същото време, ирландецът ще промотира своята марка уиски "Proper Twelve".

Първите думи на Макгрегър на българска земя

Конър Макгрегър бе видимо в добро настроение и обърна внимание на насъбралите се пред VIP изхода на летището в София представители на медиите.

Конър призна, че знае за Бербатов и Пулев

"Очаквам голямо шоу на MAX FIGHT! Елате в залата. Знам кой е Кубрат Пулев, но аз съм ММА боец. Може да се боксирам отново, но аз обичам киковете и борбата. Не следя толкова бокса, макар че и Канело Алварес искаше да се бие с мен, но аз съм ММА боец", заяви Макгрегър веднага след кацането си.

"Знам го, това е футболистът, нали (бел. ред. за Бербатов)? Той е много добър. Може би ще се срещна с него и ще гледаме заедно боевете. Много се вълнувам, че съм тук. България има богата история с ММА. Много от моите сънародници са се състезавали тук".

Припомняме, че напоследък ирландският боец обръща повече внимание на своите бизнеси, а не кариерата си като състезател в бойните спортове. Въпреки това има най-различни информации, че той ще се завърне в октагона в началото на 2024 година.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Боксовият свят ликува, Фюри и Усик ще се изправят един срещу друг.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички