МакГрегър така се изуми от Серафим Тодоров, че звънна на Флойд Мейуедър с думите... (ВИДЕО И СНИМКИ)


МакГрегър така се изуми от Серафим Тодоров, че звънна на Флойд Мейуедър с думите... (ВИДЕО И СНИМКИ)
Снимка: БГНЕС

75781 0

Легендата на българския бокс - Серафим Тодоров, беше специален гост на MAX Fight 56, като беше един от малцината, които свободно можеха да се "доберат" до Конър МакГрегър. И ирландският биткаджия остана впечатлен от резюмето, а и уменията на Сарафа в бокса. 

КОНЪР ПОКАЗА НАЙ-СКЪПИЯТ ПОДАРЪК ОТ БЪЛГАРИЯ. 47 МИЛИОНА ГО ВИДЯХА! 

Бившият световен и европейски шампион подари на МакГрегър икона с лично послание, а Конър пък научи, че именно Тодоров е последният (и единствен) човек, победил Флойд Мейуедър на ринга. Това до такава степен го е впечатлило, че лично е позвънял на американеца по време на събитието с думите: "Пич, виж кой е до мен в България. Единственият, който някога те победи". Думите са предадени от "БТВ". 

МакГрегър впечатлен от Сарафа 

Ирландският боец определено се е заредил с много емоции от прекарването си в България, след като беше посрещнат като суперзвезда, а организаторите се погрижиха нищо да не му липсва. 

Един от най-интересните моменти обаче беше между него и Серафим Тодоров, като лично Конър си качи "стори" в "Инстаграм", на което нарича Сарафа "абсолютна легенда" и умира от кеф при боксовите движения на българската легенда - ето и видеото: 

ЗАЩО КОНЪР ИЗБУХНА С "МАЙНАТА ИМ НА ХУЛИГАНИТЕ" ОТ БЪЛГАРИЯ? 

Поздрав към легендите в българския бокс 

В специална публикация в социалните си мрежи МакГрегър поздрави Дейзи Ланг и Серафим, за когото написа "последният, победил Мейуедър" и нарече и двамата "боксови кралски особи": 

Конър МакГрегър нарече Сарафа

Освен всичко това, Конър беше разчувстван от невероятен подарък, който накара МакГрегър да избухне с думите: Майната им на хулиганите!!! 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички