"Не завиждам, радвам се": Еди Хърн прие предизвикателство след Фюри - Усик


"Не завиждам, радвам се": Еди Хърн прие предизвикателство след Фюри - Усик
Снимка: Getty Images

1917 0

Промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, се произнесе по предстоящата битка между Тайсън Фюри и Олександър Усик, която бе обявена от Циганския крал в социалните мрежи. 

Хърн прие предизвикателството

Еди Хърн сподели, че се радва за голямото събитие, което предстои да се случи, но в същото време прие предизвикателство и бе категоричен, че сега трябва да уреди мач на Ей Джей срещу Дионтей Уайлдър в близкото бъдеще.

"Страхотно е за бокса, дано да стане. Това е битката, която Фюри трябваше да вземе, но ако се случи, ще бъде фантастично. Добре е за бокса, защото първото нещо, което си мисля е: „Трябва да организирам Антъни Джошуа срещу Дионтей Уайлдър и трябва също Конър Бен срещу Крис Юбанк. Не завиждам ни най-малко, доволен съм", споделя Хърн за "IFLTV".

Припомняме, че по-рано през годината както Антъни Джошуа, така и Дионтей Уайлдър споделиха, че между двамата се водят преговори. Това е още една битка, която боксовия свят мечтае да види. Двете имена са сред най-големите атракции в спорта, но от лагера на американеца наскоро заявиха, че Ей Джей се "мотае".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички