Боб Аръм веднага засегна Уайт и намеси Кубрат Пулев: Следващият нокаут ще е неговият


Боб Аръм веднага засегна Уайт и намеси Кубрат Пулев: Следващият нокаут ще е неговият
Снимка: Getty Images/Guliver

2226 0

Боб Аръм, промоутърът на Кубрат Пулев, не закъсня с коментара си след загубата на Дилиън Уайт от Александър Поветкин. Уайт щеше да стане задължителен претендент за пояса на Световния боксов съвет (WBC), който в момента е притежание на Тайсън Фюри, но бе изненадан от своя корав и опитен съперник.

"Дилиън Уайт беше толкова зает да се бие за позицията на задължителен претендент на WBC, че не видя ъперкъта на Поветкин, който го нокаутира на задника му”, написа Аръм в Twitter, след което включи и Кобрата.

"Следва Пулев да нокаутира Джошуа. Лондонските мостове падат", добави промоутърът на българина. Все още няма официална дата за двубоя между Кобрата и Джошуа, като се спекулираше за края на годината.  Припомняме, че съперник на носителя на титлите от WBA, WBO и IBF ще е българският боксьор , който ще се опита да се качи на трона в IBF. За срещата между двамата се знае отдавна, но все изниква някаква пречка, заради която следва отлагане, като последната такава е пандемията от коронавирус. А какво е казал Джошуа на Пулев след отмяната на първия мач помежду им преди три години - вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички