Какво е казал Джошуа на Кубрат Пулев, след като двубоят преди три години се отложи?


Какво е казал Джошуа на Кубрат Пулев, след като двубоят преди три години се отложи?
Снимка: Getty Images/Guliver

1975 0

Кубрат Пулев се върна три години назад, когато трябваше да излезе срещу Антъни Джошуа, но заради контузия боят пропадна. Българският боксьор разкри и какво му е заявил тогава Джошуа, като отново заяви, че е показал своята арогантност.

"Спрях да тренирам заради контузията, но той не ми повярва, беше малко арогантен. Тогава ми каза: "Ако аз бях Пулев, щях да се боксирам с тази контузия". Но това не е лесно. Господ ни показа, че не е добре да се говори толкова много и ето защо сега той контузи крака си. Аз изчаквам търпеливо и когато е готов и здрав, можем да се бие", заяви Кобрата.

А относно вероятността, че двубоят ще бъде без фенове: "За него ще е малко по-различно без феновете му. Можем да се бием и пред фенове, и без. За мен няма значение, но за него е важно да има публика. Мисля, че двубоят ще има същия край като при Анди Руис. Знам, че ще изненадам целия свят с тази битка. Ще покажа на феновете на бокса по целия свят, че Джошуа ще падне, защото ще водим война". А защо според екипа на Джошуа мачът трябва да е в Лондон вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички