Дилиън Уайт поиска незабавен реванш след загубата от Поветкин


Дилиън Уайт поиска незабавен реванш след загубата от Поветкин
Снимка: Guliver/GettyImages

1956 0

Британският боксьор Дилиън Уайт веднага поиска реванш с Александър Поветкин, след като руснакът зловещо го нокаутира в петия рунд на мача между двамата за статут на задължителен претендент за световната титла на Световния боксов съюз (WBC).

32-годишният Уайт контролираше изцяло двубоя с Брентуд, Великобритания, като в четвъртия рунд на два пъти свали съперника си в нокдаун, но в петия рунд бе намерен от страхотен ляв ъперкът на Поветкин и съдията моментално отсъди нокаут. "Можем ли да направим реванша в декември? Добре съм, просто той успя да нанесе добър удар. Аз тотално владеех нещата. Случват се такива неща. Всичко е наред, ще направим реванш. Стават такива неща в тежката категория", коментира Уайт след поражението.

Промоутърът на Уайт Еди Хърн потвърди, че неговият боксьор ще се възползва от клаузата за реванш в договора. "Ще се опитаме да го организираме преди края на годината и ще бъде огромен мач", каза Хърн. Наскоро и Кобрата сериозно се закани на Уайт - ето какво заяви.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички