Боб Аръм обяви: Кубрат Пулев не просто ще бие Джошуа, но ще го и нокаутира


Боб Аръм обяви: Кубрат Пулев не просто ще бие Джошуа, но ще го и нокаутира
Снимка: Instagram

1935 0

Легендарният промоутър на Кубрат Пулев - Боб Аръм, беше част от пресконференцията преди сблъсъка на българина срещу Антъни Джошуа през уикенда. Американската легенда се включи на живо от дома си в САЩ и заяви, че мачът Пулев срещу Джошуа ще завърши не просто с победа на българина, но и с нокаут от негова страна. 

"Кубрат Пулев е истински здрав боксьор. Имам привилегията да съм промоутър на Кобрата и да съм организирал неговите мачове в САЩ и заради неговата позиция сега ще може да се бие срещу Джошуа и има шансове да спечели титлата", каза Боб Аръм на пресконференция, излъчена от стрийминг платформата за спорт на живо DAZN. 

"Пулев мина през много тежък тренировъчен лагер и се намира в най-доброто състояние в кариерата си. Вярвам, че Джошуа е уязвим и Пулев не просто ще го бие, а ще го нокаутира. И ще посрещна тази титла с голяма радост, защото съм много привързан към Кубрат и той е страхотен човек. Тайсън Фюри е съгласен с мен, че Пулев има голям шанс да поднесе изненадата. 

Ще видим какво ще стане на ринга, но съм сигурен, че битката ще бъде невероятна, независимо от крайния изход, и определено ще си струва парите, които феновете на бокса ще платят, за да гледат на живо Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа", каза още Боб Аръм. 

Както е известно, феновете във Великобритания ще плащат по 25 паунда само за двубоя между двамата боксьори. В същото време в България сумата е на стойност 2.99 лева, като Пулев - Джошуа ще се излъчи в DAZN (ето как можете да направите регистрация в DAZN за Кобрата срещу Ей Джей). 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички