Еди Хърн отправи недвусмислено предупреждение към Кубрат Пулев


Еди Хърн отправи недвусмислено предупреждение към Кубрат Пулев
Снимка: Getty Images/Gulliver

5320 0

Антъни Джошуа е „различен боксьор“ в сравнение с преди, когато бе нараняван и надиграван на ринга, предупреди промоутърът му Еди Хърн пред Sky Sports.

Британецът и Кубрат Пулев ще се изправят един срещу друг за първи път тази седмица на пресконференцията в четвъртък преди съботния сблъсък за световната титла в тежка категория. Защитата на поясите на IBF, WBO и WBA ще бъде първата за Джошуа след взетият реванш от Анди Руис-младши, който го шокира през юни 2019, но Хърн очаква подобрено представяне на шампиона в началото на втория му период на върха на бокса в тежка категория.

„Всички казват, че Ей Джей има слабости, но когато влезеш в ринга, тогава получавах кроше, десен удар, от Джошуа? Всичко се променя. Хората гледат към двубоя с Руис-младши. Могат да погледнат към двубоите с Владимир Кличко и Дилиан Уайт и да кажат, че „той бе ранен“. Но всеки боксьор в тежка категория може да бъде ранен.

Подобренията, които той прави? Ще ги видите на 12 декември. Ще видите различен боксьор. Джошуа каза: „Когато се бих с Кличко, Карлос Такам и Джоузеф Паркър, не знаех какво точно правех. Лудост е някой да каже нещо подобно!. Той бе нов в играта, а сега е по-голям, по-силен и по-мъдър“, сподели Хърн за Sky Sports.

Мениджърът на Пулев Ивайло Гоцев преди разкри за британската телевизия защо в лагера на българина черпят сили от единствената загуба на Джошуа. „Джошуа се срина, нека бъдем честни. Трудно е да градиш отново от там.

Трудно е, не е невъзможно, нека изясня това. Владимир Кличко го направи. Бях през 1998 в Киев, когато той колабира. След това колабира отново и отново. В двубоя със Самюел Питър през 2005, бях там като мениджър на Питър и видях как Кличко се вдига три пъти от пода. Това е красотата на бокса. До тук Ей Джей не е отговорил на този въпрос“.

Но самият Джошуа заяви за Sky Sports следното: „Понякога, когато нещата вървят добре, продължаваш да работиш върху силните си страни. След загубата ми в Ню Йорк? Това, което хората наричат слабости, аз наричам силни страни, които не съм идентифицирал още.

Аз се подобрих, сега нямам пробойни. Това ще бъде труден двубой, но трябва да запазя коланите си. Имам манталитет на воин. Няма нищо по-важно от мача с Пулев. Към него съм единствено концентриран“.

А каква е пълната програма за сблъсъка между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа - кантар, пресконференция и т.н?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички