Кубрат Пулев на пресконференцията: Нямам време, готов съм за шампион


Кубрат Пулев на пресконференцията: Нямам време, готов съм за шампион
Снимка: Getty Images/Guliver

3340 0

Претендентът на IBF за световната титла в тежка категория при мъжете - българинът Кубрат Пулев, говори на съвместната си пресконференция с шампиона Антъни Джошуа два дни преди голямата битка. Двамата се изправят един срещу друг в събота, 12 декември, около полунощ (всичко за Пулев - Джошуа).

Пулев обърна сериозно внимание на случая през 2017 година, когато двамата бяха на финалната права за боя помежду им, но той бе отменен по желание на българина заради контузия в рамото, получена по време на спаринг мачовете.

КОЙ ЩЕ ИЗЛЪЧВА ЗРЕЛИЩЕТО КУБРАТ ПУЛЕВ - АНТЪНИ ДЖОШУА В БЪЛГАРИЯ?

"Готов съм да се бия, чакахме дълго време за тази битка. През 2017 година имах малък проблем. Затова казах на треньора ми, че трябва да победим, че не трябва да се бием сега, а една-две години по-късно. Вярвах, че този ден ще дойде. Тук съм, готов съм да се бия, смятам, че в събота ще победя.

През 2017 година бяха на 38-37-36 години, бях по-млад, но имах и този проблем от спарингите, не можех да се бия, защото не можех да тренирам. Сега съм здрав, не съм на 21, нямам много време, но съм готов, тук съм. Щастлив съм, че тази битка ще е сега, защото тази пандемия в света не е лесна. Готов съм за битка, готов съм да победя.

Имам всичко, за да стана шампион. Уважение за Антъни, олимпийски и световен шампион, уважение, добър боец, но аз съм готов да бъда шампион" - сподели Кубрат Пулев на официалната пресконференция преди голямата битка.

А самият Пулев ще се бие за 3 пъти по-малко пари, отколко щяха да бъдат през 2017 година.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички