За разлика от тлъстия Анди Руис, Пулев ще спипа Джошуа и ще го нокаутира


За разлика от тлъстия Анди Руис, Пулев ще спипа Джошуа и ще го нокаутира
Снимка: Guliver/GettyImages

4772 0

Легендарният промоутър на Кубрат Пулев - Боб Аръм, наля масло в огъня преди сблъсъка на Кобрата срещу световния шампион Антъни Джошуа в събота вечер в Лондон. Американският мениджър изрази категорично мнение, че българинът не просто ще спечели, но и ще нокаутира британския хегемон в тежка категория, като изтъкна представянето на Ей Джей срещу Анди Руис като доказателство за това. 

Както е известно, Джошуа беше нокаутиран от мексиканеца през юни 2019 година, а няколко месеца по-късно британецът с нигерийски корени имаше нужда от 12 рунда и съдийско решение, за да си върне изгубените титли. И Аръм е убеден, че Джошуа няма да издържи срещу Кобрата. 

"Лесно е да се боксираш, да бягаш по ринга и да се правиш на наследника на Мохамед Али, когато срещу себе си имаш дебел, тлъст Анди Руис. Съвсем различна ще е историята, когато той се качи на ринга срещу здрав и готов опонент като Пулев", каза Аръм, цитиран от "Betway Insider".

"Той е в невероятна форма и е отличен боксьор. Вярвам, че Кубрат ще неутрализира Джошуа с боксови умения и ще има възможността да го спипа и нокаутира", допълни американската легенда. 

До битката Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа остават само няколко дни, като скоро ще се проведе и пресконференцията на двамата преди двубоя. Както е известно, Кобрата вече е в Лондон и след отрицателен тест за Covid-19 вече се готви на пълни обороти за сблъсъка. 

Двубоят е в събота вечер, а единственият начин да гледате срещата е с регистрация в DAZN - стрийминг платформата, която от 1-и декември е в България. Българска телевизия едва ли ще излъчи мача. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички