Антъни Джошуа: Ще е невероятно да кажем на Пулев да се оттегли от този двубой


Антъни Джошуа: Ще е невероятно да кажем на Пулев да се оттегли от този двубой
Снимка: Gulliver/GettyImages

3905 0

Двукратният световен шампион Антъни Джошуа се обърна към Тайсън Фюри и заяви, че няма как да се обяви за номер 1 в световния бокс, докато не притежава всички титли. След победата на Фюри срещу Дионтей Уайлдър все повече се говори за сблъсък с Ей Джей. Първо обаче Фюри ще трябва да се изправи срещу Уайлдър за трети път, докато Джошуа има договорка за мач с Кубрат Пулев.

"Ако наистина искаш да си номер 1, тогава ела и се бий с мен", обърна се Джошуа към Фюри. ". Аз съм най-обединеният шампион на света в тежка категория, той е шампионът на WBC. Какво ще докаже, ако аз и той се бием? В дивизията в тежка категория ще има една доминираща фигура, която ще има всички колани и ще стане безспорна. Логично, за да се докажете като №1, трябва да се бия с Тайсън Фюри. Той трябва да се бие с Антъни Джошуа", заяви той пред Sky Sports.

Както е известно и Фюри, и Кобрата са представлявани от Top Rank и именно заради това Еди Хърн няколко пъти заяви, че ако двубоят на Джошуа с Кубрат отново пропадне, то ще искат бой с "Циганския крал". Изглежда, че именно това иска и Антъни. "Би било невероятно да кажем на Пулев: "Мисля, че е най-добре, ако засега отстъпиш и той да каже на Уайлдър, че го очаква нещо по-голямо. Тази битка трябва да се случи, защото никога няма да има друг път като този". Засега обаче нито Уайлдър смята да отстъпва от боя с Фюри, нито пък българинът. Пулев дори е готов и на двубой без публика

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички