Появи се нов изненадващ претендент за един от коланите на Антъни Джошуа


Появи се нов изненадващ претендент за един от коланите на Антъни Джошуа
Снимка: Guliver/GettyImages

2120 0

Кубинският боксьор Франк Санчес има сериозни амбиции, като обяви, че има мераци към един от поясите на световния шампион в тежка категория Антъни Джошуа. Миналия месец 27-годишния Санчес победи по точки Джоуи Давейко за 15-ия си успех на професионалния ринг и по този начин влезе в топ 10 на ранглистата на Световната боксова организация (WBO).

Джошуа вече е задължен да защитава пояса на WBO срещу официалния претендент Александър Усик от Украйна, но промоутърът на Санчес - Майк Борао, предвижда друго развитие на събитията. "Това е само предположение, но според мен Джошуа ще оваканти титлата в следващите 12 месеца и Усик ще се бие за нея срещу следващия претендент. Франк е в добра позиция да бъде този претендент на WBO.

Мисля, че мач между Франк Санчес и номер 6 в ранглистата Джуниор Фа или седмия Майкъл Хънтър е добра опция. Когато боксовият свят се завърне към нормален ритъм, ще се опитаме да се изправим срещу един от тези боксьори, за да осигурим на Франк шанс да се бие за световната титла", коментира Борао. Кубинската мълния Франк Санчес има 15 победи от 15 мача в професионалния бокс, като 11 от тях са постигнати с нокаут.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички