Антъни Джошуа пред DAZN: Опасностите от Пулев са много


Антъни Джошуа пред DAZN: Опасностите от Пулев са много
Снимка: DAZN.com

5526 0

Бойната седмица за двубоя Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа настъпи! Едва 6 дни ни делят от зрелището в зала "Уембли" в Лондон в събота вечер, когато най-добрият български представител в професионалния бокс ще се изправи срещу шампиона на IBF, WBA, WBO и IBO, устремил се към заветната си цел - да стане абсолютен световен шампион. Дали мечтата на българина ще се осъществи от 3-ия опит (при предишния си двубой срещу Ей Джей той трябваше да се откаже заради контузия), или британецът ще продължи към заветната си цел, ще разберем в съботния ден. Антъни Джошуа даде ексклузивно интервю пред DAZN, предоставено на Sportlive от медията, в което коментира какво означава двубоя срещу Кубрат Пулев за него, кои са най-добрите качества на Кобрата и обяви, че фокусът му е изцяло насочен към това да спечели срещу българина. Може да гледате интервюто във видеото, както и да изчетете всичко, което каза шампионът пред DAZN

 

Кубрат Пулев – пречката за Джошуа към званието абсолютен шампион

Би било сензационно. На един колан съм от целта. Тежка работа е да задържа тези 4, затова трябва да приема Пулев много сериозно, защото е странно как боксът работи. Аз трябваше да се бия с различен боксьор за всеки един от коланите, а сега Пулев се изправя срещу мен и в една вечер може да спечели всичките (смее се). Той е задължителен претендент на IBF, но аз съм заложил и другите си пояси – WBA, WBO, IBO. Не мога просто да заложа пояса на IBF и да оставя останалите на страна.

Така че аз ще свърша тежката работа – да се бия с всички бойци, да събера всички колани, а Кубрат Пулев ще получи шанс да вземе всички за една вечер. Трудно е, но ще го направя с удоволствие, защото имам само още един пояс да спечеля. Който и да го държи, готов съм да се бия с него. Бях готов да се бия с бившия шампион миналата година (бел.ред. – Дионтей Уайлдър). Готов съм да се бия и с настоящия шампион (бел.ред – Тайсън Фюри) през следващата година.

Опасностите, които носи Кубрат Пулев за Антъни Джошуа

Опасностите са много, прави добре много основни неща. Пулев притежава много умения, разполага с отлична водеща ръка, следвана от добър бекхенд (удар с дясната ръка при ортодоксален гард) – може да атакува с прави, може и с широки удари. Бил се е с много добри боксьори – Хюи Фюри, Чисора, Кличко, Богдан, победи и Райдел Букър. Списъкът е дълъг, бил е на ринга с големи боксьори.

Кой кого избягва в тежка категория?

Дионтей Уайлдър и Фюри си направиха алианс, за да изглежда така, че не искам да се бия с тях. На Уайлдър отправих много доходоносно предложение, бях готов да се бия с него и той е този, който се отказа, за да се бие срещу Тайсън Фюри. Вече няма да направя тази грешка. Истината е, че исках да докажа на света, че наистина искам да се бия с него и съм му направил оферта. Но сега просто се фокусирам върху това, което е пред мен, и това е Кубрат Пулев.

Гледай Пулев срещу Джошуа на живо в DAZN 

Както е известно, DAZN държи правата за излъчване на битката Антъни Джошуа срещу Кубрат Пулев в България. Стрийминг приложението е в България считано от 1-и декември и ще излъчи на живо не само двубоя, но и ексклузивни интервюта, пресконференцията на двамата боксьори и кантарът преди сблъсъка. За да можете да гледате двубоя, трябва да имате регистрация в DAZN, като абонаментът е едва 2.99 лв. на месец. Освен Пулев - Джошуа, през декември има още два епични боксови сблъсъка, които може да гледате, с участието на Генади Головкин и Канело Алварес. 

Можете да се регистрирате в DAZN през този линк! Там ще намерите и пълното интервю на Джошуа в предаването "Off the cuff". 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички