Джошуа: Пулев е кръстен на велик български воин и носи надежда на нацията си


Джошуа: Пулев е кръстен на велик български воин и носи надежда на нацията си
Снимка: Guliver/GettyImages

3579 0

Шампионът на WBA, WBO и IBF в тежка категория Антъни Джошуа сподели очакванията си от предстоящия мач срещу Кубрат Пулев. Двамата се изправят един срещу друг в битка за титлите на британеца на 12 декември в Лондон. Джошуа призна как затварянето на Великобритания заради пандемията от коронавирус е повлияло на подготовката му за този двубой.

"Пулев е кръстен на велик български воин. Кубрат притежава дух на воин, той носи надежда на своята нация. Мога да кажа, че Пулев е корав, има страхотен прав удар. Сигурен съм, че той ще даде всичко от себе си за победата. Пулев успя да победи всичките си съперници, с изключение на един - Кличко", заяви звездата, цитиран от "The Sun".

"Локдаунът беше труден за мен, но се превърна в моя благословия. Цяла година се фокусирах върху тренировките и усъвършенстването на боксовите ми умения. Имах малко рекламна работа, така че ми остана повече време за семейството ми и за сериозни тренировки. Знам, че съм се подготвил добре и трябва да победя Пулев", допълни Джошуа. А ето какво, според Кубрат, е неговото предимство срещу Ей Джей.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички