Антъни Джошуа посочи в кой рунд мисли, че ще нокаутира Франклин


Антъни Джошуа посочи в кой рунд мисли, че ще нокаутира Франклин
Снимка: "Matchroom boxing"

2216 0

Бившият световен шампион в тежка категория Антъни Джошуа сподели очакванията си от мача с Джърмейн Франклин, който е тази нощ. Британската звезда вярва, че може да победи съперника си с нокаут, но не вярва това да се случи през първата половина на битката.

"Мисля, че ще нокаутирам Джърмейн около десетия рунд. Той е корав човек. Аз съм доста лек за голям човек, но силата на удара не е най-важното. Основното нещо е да подбирате удари и да ги обедините в комбинации", заяви Джошуа, цитиран от "Boxing 247".

"Просто искам да се забавлявам и да играя за себе си и за своя треньор. Чувствам, че подготовката ми е достатъчна, за да премина през 12 рунда с добро представяне, с добро темпо. Искам да благодаря на моя екип за това, което изиска от мен на тренировъчния лагер.

Харесвам показателите, които виждам. Това ми дава увереност в онова, което правя", допълни бившият шампион на WBA, WBO и IBF. А ето какъв е планът на Джошуа, ако не победи убедително Франклин.

Къде да гледаме важния за Джошуа сблъсък с Франклин?

Предстоящата галавечер е изключително важна за AJ, като всички фенове на бокса в България могат да я гледат само на едно място - DAZN (линк за регистрация). Стрийминг гигантът ще излъчи ключовия двубой в своя сайт, а всичко интересно преди, по време и след зрелището Антъни Джошуа - Джърмейн Франклин четете в Sportlive.bg.

Благодарение на партньорството ни с DAZN, читателите на Sportlive.bg могат да гледат Джошуа срещу Франклин с 50% намаление - вижте как, като последвате линка!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички