Един е големият въпрос преди Джошуа - Франклин + коефициенти за мача!


Един е големият въпрос преди Джошуа - Франклин + коефициенти за мача!
Снимка: Getty Images/Guliver

1261 0

Бившият световен шампион Антъни Джошуа се завръща на ринга след малко повече от 24 часа - доскорoшният първенец на WBA, WBO и IBF се изправя срещу Джърмейн Франклин в Лондон в събота вечер (01.04) и феновете на професионалния бокс очакват с интерес да видят промените, които е нанесъл Ей Джей в представянето си на ринга. 

Британският любимец е "налял" здраво мускулна маса, като е с най-високо лично тегло до момента в кариерата си. Това подсказва за намеренията му в мача - да причини много болка на опонента си, оправдавайки очакванията на всички платформи за спортни залози - категоричен триумф за Ей Джей. 

Какво казват коефициентите преди мача на Джошуа срещу Франклин 

Няма букмейкър, който да очаква изненада в предстоящата битка в "O2 Arena". Sesame.bg например дава шанс за победа от 1.08 за Антъни Джошуа - един от най-ниските коефициенти в кариерата му до момента. Нещо повече - българския букмейкър дава коефициент от 1.29 Джошуа да спечели след нокаут (включващ и класически нокаут, и техническо решение). 

Очакванията са изобщо да не се стигне до изиграването на всички рундове. Победа за Джошуа след 12 рунда е 5.25, а да се изиграят всички рундове - 4.00. Франклин да спечели мача е оценено от родния топ букмейкър на 7.50 (17.00 след съдийско решение, 13.00 след нокаут). 

Това означава, че сред специалистите, формиращи коефициенти, има само една сериозна въпросителна. 

Най-големият въпрос преди Антъни Джошуа - Джърмейн Франклин

Колко рунда ще бъдат изиграни? Това е големият въпрос. Линията, поставена в Sesame.bg, подсказва, че се очакват 7-8 рунда в мача. Линията е 7.5 рунда, като коефициентът за под и над е идентичен - 1.85. 

Що се отнася до краен изход и рунд, най-ниският коефициент е за пазара "Антъни Джошуа да спечели в рунд №7", което е на около 9.50 коефициент. Най-високият е за нокаут на Франклин в който и да е рунд от 1 до 12 - 81. 

В Sesame.bg можете да откриете пазари и коефициенти за мача на Ей Джей, както и хиляди други спортни събития. 

Гледай Джошуа - Франклин НА ЖИВО в DAZN

Боксовият дуел се очаква с голям интерес от феновете на бокса, като в България може да бъде наблюдаван само по един начин - с регистрация и абонамент за стрийминг услугата DAZN. 

Читателите на Sportlive.bg могат да се възползват от ексклузивна оферта за 50% намаление от абонамента за мача (разберете как като последвате линка). 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички