Любопитно: Джошуа има план за кариерата си, ако бие Франклин, но не убедително


Любопитно: Джошуа има план за кариерата си, ако бие Франклин, но не убедително
Снимка: Getty Images

1641 0

Бившият световен шампион Антъни Джошуа се завръща на ринга. В зала "О2 Арена" в Лондон той ще премери сили с Джърмейн Франклин. Британецът ще опита да се завърне на победния път, след като загуби последните си две срещи с Олександър Усик.

Джошуа - Франклин е зрелището на галавечерта, която започва около 20:00 часа българско време. Британецът призна, че евентуална загуба може да значи край на кариерата му. От друга страна - победа го връща сред сметките за коланите.

Самият промоутър Еди Хърн много силно намекна, че битка между Джошуа и Тайсън Фюри е много възможна, ако Ей Джей победи Франклин. Любопитното е, че той разкри какви са плановете на Антъни, ако победи, но не го стори убедително.

Джошуа е голям фаворит, но целите му са далеч по-високи. Именно заради това, ако не запише убедителен успех, ще иска още един мач съвсем скоро и след това ще си уреди голяма битка.

"Вярвам, че ще видим чудесно представяне от Джошуа. Знам, че има и много напрежение върху него. Мисля, че ако Джошуа покаже добро представяне - както Фюри няма претендент и както Джошуа няма да има следващ планиран мач, вярвам, че и британците ще помогнат за такъв сблъсък между двамата. Ако не спечели убедително, ще иска още един мач през юли и след това ще има голяма битка" - сподели Хърн след кантара между Джошуа и Франклин.

Предстоящата галавечер е изключително важна за Джошуа и завръщането към победите. Всички в България могат да я гледат само на едно място - DAZN (линк за регистрация). Стрийминг гигантът ще излъчи ключовия двубой в своя сайт, а всичко интересно преди, по време и след зрелището Антъни Джошуа - Джърмейн Франклин четете в Sportlive.bg. 

Благодарение на партньорството ни с DAZN, читателите на Sportlive.bg могат да гледат Джошуа срещу Франклин с 50% намаление - вижте как, като последвате линка! 

Гледай завръщането на Джошуа само в DAZN

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички