Антъни Джошуа посочи кой негов съперник е имал най-силен удар, не е Анди Руис


Антъни Джошуа посочи кой негов съперник е имал най-силен удар, не е Анди Руис
Снимка: Getty Images/Gulliver

6624 0

Абсолютният шампион в тежката категория на бокса Антъни Джошуа ще защитата коланите си срещу българския претендент на IBF Кубрат Пулев в дългоочакван сблъсък. Джошуа - Пулев ще се проведе днес около полунощ, като на "Уембли Арена" ще присъстват 1000 души.

Британецът има само една загуба в своя професионална кариера, като тя дойде сравнително наскоро и бе шокираща за целия свят - от мексиканеца Анди Руис. Въпреки че единственото му поражение идва от Руис, AJ не смята, че мексиканецът е боксьорът с най-силен удар, който се е изправял срещу него.

ГЛЕДАЙ ПУЛЕВ СРЕЩУ ДЖОШУА - ЕТО КАК

31-годишният Джошуа посочва легендарния украинец Владимир Кличко, който доминира в бокса при най-тежките мъже над десетилетие, като съперника с най-тежък удар, срещу когото се е изправял. Двамата се бият през 2017 година, когато британецът побеждава, взима поясите на Кличко, а реванш така и не се състои, тъй като украинецът се отказва от бокса.

"Кой ме е удрял най-здраво? О, да, Кличко. Щях да кажа Руис, но когато Кличко ме удряше, сякаш получавах сътресение на главата. Когато се изправих срещу Кличко, просто знаех, че това е двупосочно.

СТЪПКА ПО СТЪПКА - КАК ДА СЕ АБОНИРАМЕ ЗА ПУЛЕВ - ДЖОШУА В DAZN

Можех или да победя, или да се окажа на земята по гръб. Сещате се, когато биваш изнесен на носилка. Този човек е звяр, той е просто звяр" - красноречиво отговаря на въпроса Джошуа.

A как се промени физическата подготовка на Кубрат Пулев от 2014 година до днес (СНИМКИ) ?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички