Джошуа за мача с Фюри: Искам да се бия, бия, бия, искам този пояс!


Джошуа за мача с Фюри: Искам да се бия, бия, бия, искам този пояс!
Снимка: Lap.bg/Mark Robinson and Dave Thompson/Matchroom Boxing

2163 0

Световният шампион в тежка категория на IBF, WBO и WBA Антъни Джошуа призна, че за него няма значение този път къде ще се проведе мачът му срещу Тайсън Фюри. Сред потенциалните места за събитието са Саудитска Арабия, Сингапур, Катар, Китай, Дубай, САЩ и Великобритания.

"Всяка опция. Домашна земя, Близкия Изток, моят заден двор, твоят заден двор. Нямам претенции. Просто съм готов да се бия. Искам този пояс. Искам да се бия с Фюри, така че всички опции са отворени за мен", каза Джошуа наскоро за Sky News. Той призна, че очаква с нетърпение сблъсъка със своя сънародник.

"Пандемията се доближава към своя край. Преговаряме за дата около юни. Така че, ако Тайсън е сериозен, а смятам, че е такъв, той знае къде да отиде и да намери боса! Готов съм, очаквам с нетърпение мачовете – всичко, което искам, е да се бия, бия бия!", отсече той.

В последния си мач Джошуа нокаутира най-добрия български боксьор Кубрат Пулев в деветия рунд. Той е с баланс 24-1 (22 с нокаут), като единствената му загуба дойде изненадващо от Анди Руис-младши през юни, 2019. Фюри е непобеден до момента при 30-1-0 (21 с нокаут). А как ще бъдат разпределени хонорарите им в двата мача вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички