ВИДЕО показва как Джени Суши уговаря Кубрат Пулев за скандалното интервю


ВИДЕО показва как Джени Суши уговаря Кубрат Пулев за скандалното интервю
Снимка: Instagram

13934 0

Темата с целувката на Кубрат Пулев и американската журналистка Джени Суши продължава да бъде тема №1 и днес. След като правата на българина бяха спряни за щата Калифорния, днес от щаба му подготвиха специално видео, с което ще опитат да свалят обвиненията от Кобрата. Според Суши тя е била насилена от българина, който трябвало да понесе последствията.

Случката вече е позната на всички, но в интернет се появи видео, което разбива на пух и прах теориите на американката. Кобрата твърди, че двамата се познават далеч преди мача му, докато тя отказва това твърдение. Все пак се намери начин това да бъде доказано и сега всички ще видят каква всъщност е истината.

Във въпросното видео, което е точно преди българската звезда да влезе в зала "Хангара" в Коста Меса, Калифорния, се вижда как той е наобиколен от свои фенове, с които се снима за спомен. Тогава към него се приближава Суши с въпросите си за това да направят интервю след мача, а Кубра се съгласява и я моли да изчака 10 минути, докато обърне внимание на сънародниците ни.

БОКСОВО ИЗДАНИЕ ВЯРВА, ЧЕ ПОСЛЕДНОТО ВИДЕО ЩЕ СПАСИ КОБРАТА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички