Палми Ранчев сравни целувката на Кубрат със заставането му на един крак срещу Кличко


Палми Ранчев сравни целувката на Кубрат със заставането му на един крак срещу Кличко
Снимка: БГНЕС

3190 0

Бившият треньор на националния отбор по бокс - Палми Ранчев, направи свой прочит на случилото се между Кубрат Пулев и репортерката Джени Суши в Коста Меса, САЩ. Както е известно, след победата над Богдан Дину българският боксьор даде интервю пред г-ца Суши, а в края му я целуна. Това доведе до грандиозен скандал, завършил с отнемането на лиценза на Пулев да се бие в Калифорния.

"Кубрат целуна момичето и се усмихна, както когато застана на един крак след нокдауна срещу Кличко. Може би трябваше да я целуне по бузата, но след този мач и тези седем рунда едва ли се е замислял къде да целуне някого. Боксьорът продължава да се боксира и след края на мача. Той не е същият човек, какъвто е бил преди мача. Няма сексуален намек, но в Америка модата е такава - да търсят във всяко действие някакво нарушение на личното пространство", коментира Ранчев пред bTV.

"Но тази целувка е от възхищение, че мачът е свършил по този начин. Възхищение, че срещу себе си имаш едно усмихнато момиче. По този начин Кубрат целува живота, а не определено момиче. Той така целува победата си. Това не е обикновена целувка, а жест и не е опит да минеш в нечия територия", допълни известният треньор. Ето каква е поредната атака на Суши срещу Пулев. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички