Как скандалът с целувката работи за Кубрат и за боя му за световната титла?


Как скандалът с целувката работи за Кубрат и за боя му за световната титла?
Снимка: Gulliver/GettyImages

11479 0

Любопитен резултат даде скандалът с Кубрат Пулев в Америка. Както е известно, боксьорът целуна репортерката Дженифър Равало, известна като Джени Суши, след интервю пред нея и от това се зароди голям скандал, довел до отнемането на лиценза на българина да се бие в Калифорния.

Според статистиката мачът между Кубрат Пулев и Богдан Дину, след който избухна скандалът, е белязал рекордно ниска гледаемост за гиганта ESPN. Преди около година във Великобритания писаха, че никой в страната не иска да гледа битка между техния любимец Антъни Джошуа и Пулев, но сега и двете неща са на път да се променят.

В Туитър все по-често се срещат мнения, които навеждат на мисълта, че следващия мач на софиянеца, независимо дали ще е срещу Джошуа, или срещу друг съперник, ще се радва на голям интерес, именно заради скандалната целувка. Както е известно, на Острова, също както зад Окенана, взимат присърце "страданията" на Джени Суши в момента на насилствената целувка. 

Потребител в Туитър, например, пише следното: "Никога не съм искал да видя Ей Джей да се бие срещу Пулев, но сега бих се радвал да видя как Ей Джей взривява това насекомо". Вижте шестте причини защо преди година никой не искаше да гледа мача Джошуа - Пулев тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички