В САЩ за Кобрата: Голям боксьор е и винаги ще бъде


В САЩ за Кобрата: Голям боксьор е и винаги ще бъде
Снимка: Instagram

13109 0

Сериозни комплименти направи американско издание за бокс на българския боксьор Кубрат Пулев. Според badlefthook.com Кобрата е по-добър боец от последния съперник на Тайсън Фюри - Том Шварц, и като цяло е "голям боксьор". Повод да бъде коментиран родният състезател стана възможността той да премери сили с Тайсън Фюри до края на годината.

"38-годишният българин Пулев остава надежден претендент. Истината е, че Пулев е голям боксьор и винаги ще бъде. Той е много по-надежден от Шварц, но също така не предлага нищо, което да е от голямо значение за Фюри. Ако Шварц бе интересен на Фюри 0,7 от 10, то Пулев е като 5. Да, той е много по-добър от германеца, но не е голямо предизвикателство за Тайсън на хартия", пише badlefthook.com.

От медията отбелязват, че Пулев е победил братовчеда на британеца - Хюи Фюри, така че по-звездният боксьор от фамилията има за какво да си "отмъщава" и битката може да бъде интересна на "Top Rank". Освен това българинът е боец на същата мениджърска агенция, така че битката е лесна за организиране.

"Сериозно, Фюри - Пулев може да си струва за Пулев. Шансът да победиш Фюри е толкова голям, колкото и шансът да победиш Руис или Джошуа, със сигурност", пише badlefthook.com. Самият Кубрат обаче отхвърли възможнмостта да се бие с Фюри. Подробности вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички