Фюри си спомни за загубата от Паркър и посочи какво се е променило за боя му с Кубрат


Фюри си спомни за загубата от Паркър и посочи какво се е променило за боя му с Кубрат
Снимка: Getty Images/Guliver

1468 0

Хюи Фюри, който тази вечер ще се изправи срещу Кубрат Пулев в зала "Арена Армеец", си спомни за боя си срещу Джоуюеф Паркър. Тогава Фюри загуби, а сега коментира и какво се е променило за него от тогава. 

"Умея много по-добре да се съсредоточавам и имам много по-голяма психическа устойчивост от боя ми с Паркът. Сега съм различен човек, с годините мисленето ти се променя и съм много по-гладен за успехи, и за това да стигна до топ ниво", заяви Фюри пред ESPN. 

"Не съм се чувствал толкова добре подготвен психически и физически, и съм готов да изляза и да победа. Не може да си позволиш да подцениш Пулев. СМятрам обаче, че този бой дойде в правилния момент за мен. Времето, в което той бе далеч от ринга може и да не е в помощ.

ПАРИТЕ, ЗА КОИТО ЩЕ СЕ БОКСИРАТ ПУЛЕВ И ФЮРИ

Аз обаче със сигурност няма да го улесня. Скоростта ми определена ще е по-добра за човек с подобни размери. За всичко сме подготвени, ще бъда готов, за каквото и да ми предложи. Младостта, способностите и жаждата за успех ще ми помогне да спечеля срещата", допълни още той за двубоя тази вечер.

Двубоят за претендентското място на IBF е в събота вечер и можете да следите Кубрат Пулев - Хюи Фюри НА ЖИВО в Sportlive.bg.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички