Кубрат Пулев призна: Усещах контузията по време на подготовката


Кубрат Пулев призна: Усещах контузията по време на подготовката
Снимка: Официален сайт на К. Пулев

9352 0

Кубрат Пулев е изправен пред нов претендентски двубой. Българският боксьор, който се намира в отлична форма, се изправя срещу Хюи Фюри в зала "Арена Армеец" в събота вечер, като в последните 2-3 месеца се готви усилено за битката.

Пред SportLive той призна, че е имал "усещания" в областта, където получи контузия точно преди битката за титлата срещу Антъни Джошуа. Както е известно, той скъса гръден мускул по време на подготовката за мача срещу шампиона и се наложи да се откаже от втория си шанс за световния пояс, както и от сумата от 4 милиона паунда.

"Имах усещания в областта, където беше контузията. Появиха се по време на подготовката в Белмекен", призна Кобрата в навечерието на боксовата гала вечер в "Арена Армеец". Но побърза да поясни, че няма място за тревоги.

"Не беше болка, а просто като усещане. Няма място за притеснения, напротив - усещах как от ден на ден мускулът става все по-здрав. Физически съм напълно готов за предизвикателството Хюи Фюри. Подготовката премина много добре и болки не съм усещал", допълни той пред Sportlive.bg.

Доказателството за отличната физическа форма на Кубрат Пулев вижте в снимковия материал на Sportlive.bg. Кобрата е отслабнал с няколко килограма и до момента не е бил в по-добро състояние на професионалния ринг.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички