Джошуа отново се показа като изключителен джентълмен преди мача с Паркър


Джошуа отново се показа като изключителен джентълмен преди мача с Паркър

1470 0

Антъни Джошуа победи Джоузеф Паркър на „Принсипалити стейдиъм“ в Кардиф и вече притежава титлите на WBA, IBF и WBO. В последната година Джошуа се превърна в един от любимците на британците и логично с нетърпение очакваха двубоя, като напълниха стадиона в Кардиф. Действието обаче за някои на стадиона е започнало много преди камерите да се насочат към ринга.

Поради естеството на спорта, боксът често е съпътстван с някакъв вид шоу около двамата съперници, които се готвят да излязат на ринга. Съперничеството им започва още от пресконференциите, преминава със закани в социалните мрежи и се стига до нажежаване на обстановката по време на официалния кантар. Само че тези неща обикновено липсват от битките на Джошуа и през голяма част от професионалната му кариера, макар и кратка засега, той не е показал нищо друго освен джентълменско поведение. Единственият път, когато емоцията взима връх при AJ е срещу Дилиън Уайт, но това също се случи на ринга, където бе близо до загуба, но в крайна сметка нанесе единствената загуба на 29-годишния боксьор.

В боевете си срещу Кличко и Паркър обаче той не показа нищо друго освен уважение, промяна в света на бокса, която бе приветствана от много. В събота преди мача му с Джоузеф, Джошуа изглежда за пореден път е затвърдил това впечатление. Полицаят Джо Хендърсън публикува снимка в Twitter, под която благодари за отделеното време на Антъни, в което той се е здрависал с всеки един от полицаите, които са се грижили за неговия ескорт до стадиона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички