Експерт от САЩ посочи, че сделката между Кингс и Александър Везенков е неизбежна


Експерт от САЩ посочи, че сделката между Кингс и Александър Везенков е неизбежна
Снимка: basketball.bg

2418 0

Известният американски журналист Марк Стейн, който е посветил цялата си кариера на НБА, посочи в един от последните си материали, че почти сигурно Александър Везенков ще заиграе отвъд Океана, защитавайки цветовете на Сакраменто Кингс.

Стейн, който има дълъг стаж за небезизвестните "ESPN" и "New York Times", е на мнението, че сделката между родния баскетболист и отбора от щата Калифорния е неизбежна.

Самите факти също сочат към това. Неколкократно представители на Кингс посещаваха мачове на Олимпиакос през сезона, като дори преди седмица треньорът на тима Майк Браун лично пристигна в Пирея, за да гледа как гръцкият гранд победи Фенербахче, за да си осигури място във финалната четворка на Евролигата.

Самият специалист заяви, че Везенков пасва идеално на игровия стил, който изповядва Сакраменто, но решение за това дали ще бъде повикан в отбора от НБА ще бъде взето след края на сезона.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Везенков бе изключително щастлив след триумфа над Фенербахче.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички