Александър Везенков след триумфа над Фенербахче: Много съм щастлив, пътуването обаче не приключва тук


Александър Везенков след триумфа над Фенербахче: Много съм щастлив, пътуването обаче не приключва тук
Снимка: Lap.bg

1345 0

Най-добрият български баскетболист - Александър Везенков, не скри задоволството си от класирането на клубния му Олимпиакос за 'Финалната четворка' на Евролигата.

*Снощи, 9 май, гръцкият гранд победи като домакин Фенербахче със 84:72 и по този начин затвори четвъртфиналната серия с 3-2 успеха!

"Много съм щастлив и горд с всички момчета в отбора", заяви Везенков пред местната телевизия "Novasports" и побърза да уточни:

"Пътуването обаче не приключва тук. Плейофите винаги носят различно чувство. Тактиката на Фенербахче беше насочена към умовете ни. Спряхме да правим това, което правихме добре цяла година. Но знаехме, че в петия мач ще покажем здрава защита и то пред нашата публика, така че успяхме. Серията беше много тежка. Забравихме някои неща, но вижте кой играе във Фенербахче и кой е техният треньор. Трудно беше да им се противопоставим, така че поздравления за всички в нашия тим. В Каунас ще дадем 100% от себе си!", увери 27-годишният българин.

Изявите на Александър Везенков бяха наблюдавани на живо от старши треньора на Сакраменто Кингс - Майк Браун, който пристигна в Гърция директно от САЩ.

"Искаме сезонът първо да приключи и тогава ще говорим с него. Много се развълнувани за него след като придобихме правата му през лятото. Важно е, че толкова хора от отбора дойдоха, за да го гледат на живо. За нас е приоритет, но ще видим какво ще се случи в края на сезона", обясни специалистът пред гръцките медии.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички