Шеф в Сакраменто Кингс обяви кога може да бъде повикан Александър Везенков в НБА


Шеф в Сакраменто Кингс обяви кога може да бъде повикан Александър Везенков в НБА
Снимка: Lap.bg

1496 0

Най-добрият български баскетболист Александър Везенков не спира да впечатлява със своя Олимпиакос в Евролигата. Наскоро обаче президентът по баскетболните операции в Сакраменто Кингс - отборът от НБА, който държи правата на Везенков, Монте Макнеър обяви, че отборът продължава да следи родния състезател.

"Да, ние стигнахме до договорка за правата на Саша преди година. Продължаваме да го следим изкъсо, разбира се, той се представи добре в ранната фаза от плейофите. Наслаждаваме се на играта на Александър Везенков в момента", заяви Макнеър на пресконференция.

"Олимпиакос е фантастичен отбор, който имаше страхотна година. Първо, ще искаме да опознаем Саша по-добре, след това да преценим от какво се нуждаем след края на сезона и ще вземем решение за него по-късно през лятото"

Припомняме, че Александър Везенков бе избран от Бруклин Нетс по време на драфта в НБА през 2017 година във втория рунд под номер 57. През 2021 година правата му се озоваха в Кливланд Кавалиърс след сделка, включваща Джеймс Хардън. Година по-късно пък правата на българина се озоваха в Сакраменто след трейд за избор в драфта.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Денят, в който Бог се появи на бял свят, дегизиран като Майкъл Джордан.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички