„Думите не са достатъчни, за да ви благодаря“! Везенков се сбогува емоционално с феновете на Олимпакос


„Думите не са достатъчни, за да ви благодаря“! Везенков се сбогува емоционално с феновете на Олимпакос
Снимка: euroleaguebasketball.net

2917 0

Най-добрият български баскетболист – Александър Везенков, ще продължи кариерата си в НБА. Той прие офертата на Сакраменто Кингс.

Саша обаче не пропусна да сбогува с феновете на досегашния си отбор Олимпиакос. В Гърция той се превърна в техен любимец. Той използва личния си профил в „Инстаграм“, за да се сбогува с привържениците на гранда от Пирея, които го боготворят.

Ето го емоционалното послание Спортист №1 на България за 2022 година:

"До феновете на Олимпиакос. След дълги часове, прекарани в мислене през последните дни, взех решение да се запозная със света на НБА. Без съмнение това е най-трудният избор, който някога съм правил. Да си тръгна от този невероятен отбор след 5 години, се усеща сякаш оставям частица от сърцето си.

В Олимпиакос сбъднах мечтите си, намерих семейство и най-уютния дом, който може човек да си представи. Давах всичко, което имах, във всеки момент, през който носих този екип. В най-тъмните ни мигове бяхме заедно, изправихме се и трябва да сме горди с постигнатото. Защото се борихме до края. Думите не са достатъчни, за да ви благодаря. Ще нося вашата подкрепа и любов, като започвам този нов етап от живота си. Докато нашите пътища не се пресекат отново, бъдете силни и не оставяйте огъня да загасне. Веднъж червен, завинаги червен".

А ето и как реагираха самите фенове на Олимпиакос след новината за раздялата със своя любимец.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички