Феновете на Олимпиакос съкрушени заради раздялата с Александър Везенков: Не можеш да бъдеш заменен!


Феновете на Олимпиакос съкрушени заради раздялата с Александър Везенков: Не можеш да бъдеш заменен!
Снимка: euroleaguebasketball.net

2072 0

Голямата новина Александър Везенков, а и за целия български спорт е, че баскетболистът е приел предложението на Сакраменто Кингс и ще играе в НБА. По този начин се превръща във втория роден баскетболист, който ще играе в "лигата на извънземните" след Георги Глушков.

От САЩ разкриха важен детайл по договорката на Везенков с Кингс

Везенков направи истински фурор с Олимпиакос през последната година, като стана и MVP в последното издание на Евролигата. Бе и на крачка да вдигне трофея, а името му не остана незабелязано след великолепното му представяне.

В Гърция приемат тежко решението му

Тази новина със сигурност е лоша за гръцкия тим и феновете, които боготворят българина. През последните дни имаше информации, че Олимпиакос ще направи всичко възможно, за да задържи основния си играч, но вече е ясно, че не е успял.

Темпераментните фенове на тима веднага реагираха на раздялата със Саша. Страницата в Twitter "Gate 7 International" написа: " Везенков избра НБА. Успех, Саша. Не можеш да бъдеш заменен. Ще ни липсваш Ще ти липсваме и ние. Това не е сбогуване. Ще се видим пак". След като стана шампион на Гърция Везенков също се отправи специално към феновете, които определи, че са били движеща сила за отбора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички