Александър Везенков с предупреждение към Олимпиакос преди втория сблъсък с Панатинайкос


Александър Везенков с предупреждение към Олимпиакос преди втория сблъсък с Панатинайкос
Снимка: euroleaguebasketball.net

2013 0

27-годишният българин Александър Везенков, който бе най-резултатният играч за Олимпиакос при победата над Панатинайкос в първата среща от финала в гръцкото баскетболно първенство, предупреди след края на мача, че все още нищо не е решено.

Вчера, 4 юни, тимът му се наложи над съперника със 73:70 пред около 10 000 зрители в Пирея, а вторият сблъсък, в който ще гостува, е на 8 юни (21:15 часа).

"Историята е показала, че преди серията да е приключила нищо няма значение. Нито статистиката, нито моментната ситуация. Влязохме в мача концентрирани, но напоследък не успяваме да увеличим разликата. Същото се случи и срещу Фенербахче. Резултатът в момента е само 1:0", обясни Везенков пред гръцкото издание "superbasket".

"Панатинайкос има отличен отбор и треньор. Никой не е казал, че ще бъде лесно. Те играят защита подобна на тази на Фенербахче с един човек върху мен през цялото време. Но все пак поведохме. Знаем, че в залата на Панатинайкос ще бъде трудно, но ние ще видим какво сме сгрешили и ще сме още по-концентрирани", обеща националът на България и допълни:

"Като цяло играхме добре в нападение за три части. В защита направихме някои грешки, така че трябва да работим върху това!".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Александър Везенков в НБА: Кога започват преговорите със Сакраменто Кингс?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички