Когато трябва да откараш сър Алекс вкъщи, след като ти е казал: Повече няма да биеш дузпи при мен!


Когато трябва да откараш сър Алекс вкъщи, след като ти е казал: Повече няма да биеш дузпи при мен!
Снимка: Getty Images

2914 0

Любопитна история разказа бившата звезда на Манчестър Юнайтед - Луиш Нани, свързана с легендарния мениджър на клуба сър Алекс Фъргюсън. Тя се е случила през 2010 година, след като португалецът изпусна дузпа за "червените дяволи" и мачът с Фулъм завърши с равенство.

"Бях резерва, но губехме с 0:1 и аз излязох на терена. Промених ситуацията, изравних резултата, а след това получихме право да бием дузпа. Дръпнах Гигс настрана, въпреки че се канеше да изпълни. Но не реализирах опита си, Боже мой...", спомни си Нани пред Рио Фърдинанд.

"Завършихме наравно, а когато влязохме в съблекалнята, Фъргюсън първо се обърна към Гигс: "Какво, по д****ите, правиш! Защо му позволяваш...". Гигс отговори, че ми е позволил, защото много го исках.

После той се обърна към мен: "Нани! Никога няма да биеш дузпа при мен!". Ситуацията се успокои и той попита кой е към Уилмслоу. Аз, разбира се, не исках да го карам, но някой в съблекалнята каза: "Ей, Нани. Ти не живееш ли в Уилмслоу?", продължи крилото.

"Накрая го качих в моята кола. Две минути ние гледахме пред себе си и не разговаряхме. След това аз опитах да се извиня, но той каза: "Синко, нищо страшно не е станало, просто трябваше да биеш по-силно и в ъгъла", завърши Нани. А ето за коя история, свързана със сър Алекс, Бербатов мрази да си спомня.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички