Любопитно: Бабата на Трент Александър-Арнолд залюбила Алекс Фъргюсън навремето


Любопитно: Бабата на Трент Александър-Арнолд залюбила Алекс Фъргюсън навремето
Снимка: Getty Images

2071 0

Оказа се, че легендарният мениджър на Манчестър Юнайтед - сър Алекс Фъргюсън, има доста интересна връзка с футболист на вечния враг на "дяволите" - Ливърпул, а именно Трент Александър-Арнолд.

Популярната медия "DailyStar" разкри, че бабата на младия бранител на мърсисайдци - Дорийн Карлинг, е имала романтична връзка със сър Алекс по време на техните тийнейджърски години, която е продължила около 18 месеца. 

Самият шотландски специалист дори споменава за нея в своята автобиографична книга и споделя, че тя е била първата му истинска любов, която е оставила болка в сърцето му, щом си е тръгнала.

Впоследствие Дорийн заминава за САЩ и успява да се установи в Ню Йорк, където създава семейство. Именно поради тази причина Трент Александър-Арнолд може да защитава както цветовете на английския национален отбор, така и тези на САЩ.

Можем само да си представим какво щеше да бъде, ако Дорийн и Алекс бяха продължили романса си по-дълго време. Може би сега Трент щеше да зове Фъргюсън с "дядо" и щеше да играе с екипа на Манчестър Юнайтед.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Роналдо Феномена определи кой ще спечели "Златната топка".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички