Съперникът на Кубрат Пулев "нокаутира" прогнозата, че ще умре в нощта на раждането си


Съперникът на Кубрат Пулев "нокаутира" прогнозата, че ще умре в нощта на раждането си
Снимка: Instagram

2307 0

Съперникът на Кубрат Пулев в битката на 14 (15-и май у нас) май в САЩ - Джери Форест, има история, която започва донякъде като тази на шампиона на Световния боксов съвет Тайсън Фюри. Майка му Алвора "Люси" Форест има усложнения по време на бременността и синът ѝ се ражда чрез спешно цезарово сечение. Майката се нуждае от кръвопреливане, а бебето Джери е поставено в кувьоз с мрачна диагноза.

"Лекарите казали на семейството ми, че в подобни ситуации бебето обикновено не издържа нощта", споделя след години американецът. Баба му Дороти Лий Робинсън е съсипана. Тя отива до кувьоза, където малкият Джери се бори за живота си, и започва да му говори. "Трябва да се бориш. Ако умреш, дъщеря ми няма да иска да живее, а ние не можем да позволим това. Трябва да си боец", казва му тя.

Докато говори, мисис Робинсън се взира внимателно в бебето и забелязва, че то за първи път отваря очите си. Лекарите са доволни от този факт, но казват, че ако бебето оцелее, вероятно ще бъде в постоянно вегетативно състояние. Джери обаче всеки ден става малко по-силен и при едно посещение баба Дороти проговаря отново на внука си след деня на раждането му.

"Малко си бавничък. Бориш се през цялото това време. Продължавай така", са думите ѝ. Джери успява да се пребори и от прибирането си у дома получава едно "допълнително" име - Slugger, или човек, който раздава силни удари. "В семейството ми има хора, които ме познават само като "Slugger". Питайте ги за Джери Форест и те няма да знаят за кого говорите. Те обаче познават Слъгър Форест", казва съперникът на Кобрата, който днес е опитен 34-годишен боец. А ето каква е била необичайната професия на Форест и как е станал боксьор.

Можете да следите цялата галавечер на Кубрат и Тервел Пулеви НА ЖИВО в Sportlive.bg

Вижте как можем да се регистрираме и абонираме за мачовете на Кубрат и Тервел Пулеви тук! 

ВИЖТЕ ОЩЕКакви са абонаментите във FITE.TV за мачовете на Пулеви 

ВИЖТЕ ОЩЕFITE.TV - пълно ревю, плюсове и минуси 

Можете да четете в Sportlive.bg всички новини за битките на Кубрат и Тервел Пулеви 

ВАЖНОКойто няма възможност да го гледа, може да следи Тервел Пулев срещу Сергей Ковальов НА ЖИВО в Sportlive.bg.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ: Стъпка по стъпка - ето как можете да гледате Кубрат и Тервел Пулеви в САЩ

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ще излъчи ли БГ телевизия мачовете на Кубрат и Тервел Пулеви

РЕГИСТРИРАЙ СЕ И ГЛЕДАЙ КУБРАТ И ТЕРВЕЛ ПУЛЕВИ ТУК

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички