Ще излъчи ли българска телевизия мачовете на Кубрат Пулев и Тервел Пулев?


Ще излъчи ли българска телевизия мачовете на Кубрат Пулев и Тервел Пулев?
Снимка: Lap.bg

29058 0

Измина над година и половина от последната боксова битка на Кубрат Пулев и малко по-малко време от деня, в който видяхме Тервел Пулев да се боксира на ринга. За щастие, в една и съща вечер ще видим и двамата ни топ боксьори на ринга по време на галавечер, в която са с основна роля. 

На 14-и май (15-и май сутринта българско време) Тервел Пулев оглавява бойното събитие на "Трилър", като ще се изправи срещу някогашното страшилище в професионалния бокс Сергей Ковальов.

Регистрирайте се и се абонирайте за мачовете на Кубрат и Тервел Пулеви тук!

Кубрат Пулев пък за пръв път ще "подгрява" своя брат, като ще се бие с Джери Форест - американски боксьор, който е със само 4 поражения на професионалния ринг. Форест се закани многократно да "пенсионира" Кобрата, който съвсем наскоро навърши 41-годишна възраст. 

Мачовете на Кубрат и Тервел Пулеви по телевизията - ще ги дават ли? 

Огромно събитие за българския спорт е завръщането на братята на боксовия ринг. С изключение на двубоя от "Триад Комбат" за Кобрата и битката на Тервел с Викапита Мероро, двамата не са се били дълго време на ринга. 

Регистрирайте се и се абонирайте за мачовете на Кубрат и Тервел Пулеви тук!

В една и съща вечер пък за последно Пулеви се биха в зала "Арена Армеец". Сега, в легендарната зала "Форум" в Ингълууд, Калифорния, и двамата ще се бият в събитието на "Трилър". 

За съжаление, няма да има български ефир, която да излъчи събитието. Родните телевизии няма как да се сдобият с права за излъчване, а компанията, носител на правата, няма да преговаря с БГ телевизии. Все пак, българските фенове на бокса ще има как да гледат както мачовете на Пулеви, така и цялата галавечер. 

Кой ще излъчи мачовете на Кубрат Пулев и Тервел Пулев? 

Както споменахме, българска телевизия няма да излъчи галавечерта, но всеки може да гледа на сайта Fite.tv или в приложението на стрийминг платформата (вижте тук как да се регистрирате във "Fite").

Имате на разположение 3 начина да гледате на живо цялата галавечер. Най-лесният е да платите абонамент за достъп до "ThrillerVerz" за сумата от 2.99 долара (5.54 лева по настоящия курс). 

Регистрирайте се и се абонирайте за мачовете на Кубрат и Тервел Пулеви тук!

Вторият вариант е по системата "Pay-Per-View". В началото обявената сума беше 29.99 долара, но вече е намалена на 7.99 долара. 

Третият вариант е да изберете пълен достъп до "Fite+", който ви осигурява пълен достъп до всички бойни вечери - месечният абонамент е 4.99 долара, а годишният - 49.99.  

Важно е да се отбележи, че имате възможност да гледате и на запис цялата галавечер, или подбрани двубои, ако не искате да будувате за мачовете, или да се лишавате от сън в неделния ден. След заплащане, двубоят ще е наличен по всяко време през неделния ден. 

Регистрирайте се и се абонирайте за мачовете на Кубрат и Тервел Пулеви тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички