Съперникът на Кобрата - ядрен електротехник на подводница


Съперникът на Кобрата - ядрен електротехник на подводница
Снимка: Профил на Джери Форест в Туитър

3622 0

Американският боксьор Джери Форест, който е следващият съперник на Кубрат Пулев, призна, че по професия е ядрен електротехник. Боецът, записал 26 победи, 4 загуби и 2 равенства, е напуснал работата си преди 3 години, за да се отдаде на бокса. Форест се изправя срещу Пулев на 14 май тази година в САЩ.

"По професия съм ядрен електротехник. Включвам военни ядрени реактори. Работил съм на кораби и подводници. На по-ниско секретно ниво съм, но съм виждал някои невероятни неща из тези места. Много е яко да видиш как работят машините, за да защитават страната. Имах щастието да ги задвижвам и да работя на тях. Да се уверя, че работят правилно. Това беше моят малък дял за защитата на Америка. Нещо малко, с което помагах. Но беше страхотно преживяване", разказа 33-годишният американец пред "Спортната джунгла".

"През 2019-а, след мача с Джърмейн Франклин, който загубих с 1:2 съдийски гласа, си казах: "Знаеш ли, наистина мога да правя това. Мога, но за да го сторя, трябва да напусна работата. Да го правя по-сериозно. Да се уверя, че съм по лагери. Да се уверя, че се храня правилно. Беше нещо, което промени живота ми. Това исках да правя. Усетих се готов. Знаех, че притежавам талант. Но няма как да станеш световен шампион, докато работиш. Заради времето, което отнема", поясни боксьорът. А ето за какво предупреди Кобрата той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички