Комичният разказ на Моуриньо, описващ перфектно характера на Марио Балотели


Комичният разказ на Моуриньо, описващ перфектно характера на Марио Балотели
Снимка: Getty Images

2996 0

Жозе Моуриньо е постигнал много успехи в своята кариера и е ръководил някои от най-добрите футболисти в света. Един от тях обаче, Марио Балотели, се е оказал доста труден за възпитаване характер. Днес Ви припомняме комичния разказ на португалеца, който описва по прекрасен начин именно това:

"Мога да напиша книга от 200 страници за моя двугодишен престой в Интер с Марио, но книгата няма да е драматична, а комедийна... Спомням си веднъж, щяхме да играем срещу Рубин Казан в Шампионска лига. В този мач всичките ми нападатели бяха контузени - и Диего Милито, и Самуел Ето`О. Имах голям проблем и Марио беше единствената ми опция.", започва разказа си Моу и продължава:

"Марио получи жълт картон в 42-ата минута на мача, затова когато бяхме в съблекалнята на полувремето, аз използвах 14 от 15-те налични минути, за да му говоря. Казвах му - Марио, не мога да те сменя. Нямам други нападатели, затова недей да докосваш никого, играй само с топката. Ако я загубиш - не реагираш. Ако някой те провокира - не реагираш. Ако съдията сбърка - не реагираш", опитвал се Жозе Моуриньо да обясни на Балотели. След това започва второто полувреме и...

"46 минута - червен картон!", лаконично завършва разказа си един от най-добрите треньори в света за последните две десетилетия.

А къде изчезна един друг легендарен футболист на Интер - "Императора" Адриано, можете да разберете от ТАЗИ публикация.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички